We're pleased to meet you

masc company logo, masccompany, masc

Over MASC Company

Marketing communicatie zit verankerd in onze naam. Dit betekent dat we uw markt kennen voordat we meedenken, adviseren en aan de campagne-ontwikkeling beginnen. In een open constructief gesprek bepalen we samen met u de uitgangspunten. Dit is de start van elk project, de basis voor de oplossing van het communicatie-vraagstuk.

Wij helpen u graag:

  • Corporate branding & communicatie
  • Strategisch advies
  • Concept & creatie
  • Account- en projectmanagement
  • Marktverkenning en verkoopondersteuning

Vastgoedcommunicatie

Onze specialisatie

Een bijzonder specialisme, de trots van MASC Company. Zowel strategisch, als creatief en in uitvoering levert MASC Company u effectief en onderscheidend werk. Een lean&mean, maar ervaren bureau voor marketing communicatie in de vastgoed-sector, zo staat MASC garant voor uw optimaal rendement.

Als sparringpartner dragen wij strategische en creatieve oplossingen aan voor al uw vastgoedcommunicatie. In overleg, maar ook proactief ““ tot de verkoop of verhuur van uw laatste m2!

Marktverkenning en verkoopondersteuning

MASCIMIZE YOUR REAL ESTATE!

De werkzaamheden die MASC Company aanbiedt, zijn gericht op de marktverkenning en het monitoren van het verhuur- of verkoopproces (opbrengstmaximalisatie). Wij voeren hiermee de regie, ontzorgen de opdrachtgever en zijn de verbindende factor tussen de verhuur of verkoop en de (marketing)communicatie. MASC Company is hierbij een verlengstuk van de opdrachtgever. Het streven is om samen een zo hoog mogelijke verhuur- of verkoopopbrengst te genereren per m². In de eerste fase van onze aanpak zal de afgegeven prijsstelling/het advies van de makelaar(s) dan ook worden getoetst aan de markt middels een marktverkenning. De betrokken makelaar zal tijdens onze aanpak niet worden vervangen, wij zorgen ervoor dat de betrokken makelaar zijn focus kan richten op de verhuur of verkoop van de woningen aan potentiële huurders of kopers. Samen met de betrokken makelaar werken wij als team om de verhuur of verkoop tot een succesvol einde te brengen waarbij de verhuur- of verkoopopbrengst zo hoog mogelijk is.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en Robert Jan Mansholt vertelt u hier graag meer over.

CONTACT

Expertises