We're pleased to meet you

masc company logo, masccompany, masc

Over MASC Company

Marketing communicatie zit verankerd in onze naam. Dit betekent dat we uw markt kennen voordat we meedenken, adviseren en aan de campagne-ontwikkeling beginnen. In een open constructief gesprek bepalen we samen met u de uitgangspunten. Dit is de start van elk project, de basis voor de oplossing van het communicatie-vraagstuk.

Wij helpen u graag:

  • Corporate branding & communicatie
  • Strategisch advies
  • Concept & creatie
  • Account- en projectmanagement

Vastgoedcommunicatie

Onze specialisatie

Een bijzonder specialisme, de trots van MASC Company. Zowel strategisch, als creatief en in uitvoering levert MASC Company u effectief en onderscheidend werk. Een lean&mean, maar ervaren bureau voor marketing communicatie in de vastgoed-sector, zo staat MASC garant voor uw optimaal rendement.

Als sparringpartner dragen wij strategische en creatieve oplossingen aan voor al uw vastgoedcommunicatie. In overleg, maar ook proactief ““ tot de verkoop of verhuur van uw laatste m2!

Ondersteuning bij tenders

Onafhankelijk en kritisch advies bij de invulling van de uitvraag. Beantwoordt uw visie aan de uitvraag van bijvoorbeeld de gemeente?

Wij worden met regelmaat gevraagd om, veelal binnen zeer korte tijd, een presentatie of geheel tenderboek te vervaardigen. Wij denken graag mee over de invulling en de wijze van presenteren om de inzending er uit te laten springen.
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact  met ons op.

CONTACT

Expertises