Beursplein – Tiel

Beursplein

Heerlijk wonen in het centrum van Tiel

Tiel krijgt er een nieuwe, stijlvolle woonlocatie bij met een zeer gevarieerd huur- en koopaanbod: Beursplein. Op de plek van een voormalig kantoorpand ontwikkelt Reales twee moderne gebouwen aan de Nieuwe Tielseweg met in totaal 104 appartementen.

MASC creëerde voor dit project de branding en projectcommunicatie met veel aandacht voor details. “Zelden werd zulke uitgebreide en fraai verzorgde documentatie van de interieurs en aanzichten van een nieuwbouwproject op deze manier uitgereikt”, aldus de lokale media. Als contrast met de zakelijke projectnaam Beursplein, is er gekozen voor een sierlijk logo en zachte kleurstellingen wat het project een toegankelijke uitstraling geeft. Met een uitgebreide website, online campagnes, signing en verschillende communicatiemiddelen (waaronder een brochure), ging het project in maart 2020 officieel in verkoop. Ook heeft MASC het Investors Memorandum (IM) voor dit project mogen verzorgen.

In opdracht van Reales.

  • Branding & conceptontwikkeling

  • Logo en look & feel

  • Communicatiemiddelen, zoals een verkoopbrochure, Investors Memorandum, projectwebsite, signing en presentatiematerialen

Bekijk de verkoopbrochure van Beursplein

Bekijk de projectwebsite van Beursplein