Boomgaerde – Westmade

Boomgaerde - Westmade

Vrij wonen tussen strand en land

Een prachtige, nieuwe woonwijk vol met groen en ontmoetingsplekken. Dat is Boomgaerde in Monster. Op deze plek, onderdeel van nieuwbouwwijk Achter de Duinen, in Westland en om de hoek van Den Haag, pluk je écht de vruchten van het heerlijke buitenleven. In Boomgaerde komen naar verwachting in totaal circa 180 woningen. Fase 1 bestaat uit 81 woningen.

MASC Company was al tijdens de tenderfase betrokken bij het project en medeverantwoordelijk voor het concept. Het concept van Boomgaerde tezamen met het ‘verbinden van binnen met buiten’ is wat de tendercommissie over de streep trok om te kiezen voor het voorstel van Combinatie Van Mierlo – Novaform.

Het logo, de huisstijl en de geselecteerde beelden geven het project een frisse en toegankelijke uitstraling. Na het winnen van de tender begon in een rap tempo de gebiedspromotie van het project met onder meer een teaserkrant (huis-aan-huis verspreid), voorloopwebsite, signing en online campagne.

Voor de marketing en projectcommunicatie ontwikkelde MASC Company onder meer een projectwebsite met woningzoeker, presentatiematerialen en de verkoopdocumentatie.

Op 10 juli is fase 1 van het project Boomgaerde middels een meet & greet in verkoop gegaan. Hiervoor organiseerde MASC een succesvol evenement waarbij het gevoel van Boomgaerde in detail tot zijn recht kwam en waarbij alle veiligheidsmaatregelen rondom Covid-19 in acht werden genomen.

In opdracht van Combinatie Van Mierlo – Novaform.

  • Tenderbegeleiding

  • Branding & conceptontwikkeling

  • Logo en look & feel

  • Communicatiemiddelen, zoals een projectwebsite met woningzoeker, teaser, signing, presentatiematerialen en verkoopdocumentatie

  • Organisatie & promotie start verkoop event (meet & greet)

Bekijk de brochure van Boomgaerde

Bekijk de projectwebsite van Boomgaerde