De Staal – Delft

De Staal - Delft

Een multifunctionele woonwijk met iconische toren

In Delft verschijnt een nieuwe, multifunctionele woonwijk. Met nieuwe grachten die aansluiten op de grachten van de oude binnenstad. Met knipogen naar dat oude centrum, zoals vormen van klassieke gevels die terugkomen in metselwerk en raampartijen. Maar ook met aandacht voor de innovatieve, technische kant van Delft. Zo zie je straks vanaf de A13 een markante woon-werktoren. Een architectonisch hoogstandje dat vol zit met moderne technieken, zoals energie-opwekkende gevels en 3D-geprinte onderdelen.

Van deze unieke en zeer duurzame wijk aan de Staalweg verzorgde MASC Company het hele traject, in samenwerking met Novaform. Van begeleiding bij de tender tot naamgeving en branding. In ons beeldconcept (in vormgeving en fotografie) speelt reflectie de hoofdrol en zien we de oude en nieuwe kant van Delft weerspiegeld. Wij ontwikkelden onder meer de projectwebsite, een teaserboekje, een informatieboek voor investeerders en de signing van het informatiecentrum.

Binnenkort ontwikkelen wij de verdere gebiedscommunicatie en de promotie richting start verkoop!

In opdracht van Novaform.

  • Tenderbegeleiding

  • Branding & conceptontwikkeling

  • Logo en look & feel

  • Beeldselectie en fotografie

  • Communicatiemiddelen, zoals een projectwebsite, teaser, een Investors Memorandum (IM) en de signing voor het informatiecentrum

Bekijk de teaser van De Staal

Bekijk de projectwebsite van De Staal