Edisonkwartier – Nieuwegein

Edisonkwartier - Nieuwegein

Stijlvol wonen in moderne architectuur

Modern, stijlvol en milieubewust wonen. Centraal in Nederland gelegen krijgt het gebied Rijnhuizen in Nieuwegein er een met natuur omringde wijk van 47 moderne herenhuizen bij. Een groene wijk met parkachtige vlonders en een speeltuin. De woningen zijn flexibel in te delen, wat veel mogelijkheden biedt aan de toekomstige bewoners. Het Edisonkwartier is een plek waar iedereen zich thuisvoelt. Met veel aandacht voor duurzaamheid, afwerking, comfort en kwaliteit.

Naast de branding & communicatie verzorgt MASC Company voor dit project ook de marktverkenning en de verkoopondersteuning gedurende het gehele traject tot en met de verkoop van de laatste woning. De verkoopondersteuning is gericht op het ontzorgen en het monitoren van het verkoopproces. MASC Company is hierbij de verbindende factor tussen de verkoop en marketing/communicatie, een verlengstuk van de opdrachtgever. Bij aanvang van het project is er middels het platform Woningdossier van OSRE/Realmark een marktverkenning opgestart, waarbij geïnteresseerden middels een eigen online omgeving hun woonwensen konden aangeven. Op basis van deze uitkomsten en in samenwerking met de verkopend makelaars is er een (prijs)advies opgesteld voor het project Edisonkwartier.

Voor de marketing en projectcommunicatie ontwikkelde MASC Company onder meer een projectwebsite met woningzoeker, de signing op locatie, een pakkende online campagne, presentatiematerialen voor de start verkoop en de verkoopdocumentatie.
Op 23 juli zijn de 47 herenhuizen van het project Edisonkwartier middels een meet & greet succesvol in verkoop gegaan.

In opdracht van Fresch Real Estate.

  • Logo en look & feel

  • Marktverkenning en verkoopondersteuning

  • Communicatiemiddelen, zoals een projectwebsite met woningzoeker, signing op locatie, een online campagne en verkoopdocumentatie

  • Organisatie & promotie start verkoop (meet & greet)

Bekijk de verkoopdocumentatie van Edisonkwartier

Bekijk de projectwebsite van Edisonkwartier