King’s Park – Zoetermeer

King's Park - Zoetermeer

Next stop, King’s Park

Aan de oostkant van Zoetermeer ligt King’s Park. Waar je stijlvol kunt wonen in een levendige setting. Met family houses en apartments zoals je ook in Londen ziet.

De architecten van de 218 woningen hebben zich laten inspireren door de Georgian style. Toch baseerden we onze positionering ‘Next stop, King’s Park’ niet alleen op deze klassieke Engelse bouwstijl. Ook de combinatie van de ligging – op slechts een paar haltes van het centrum van Zoetermeer – en de locatie van het project: aan de Martin Luther Kinglaan, zijn elementen die terugkomen in de positionering.

In de eerste fase van het project ontwikkelde MASC Company de voorloopwebsite als eerste introductie van King’s Park. In de daarop volgende fase gaven we vorm aan de commerciële uitstraling en werving. Zo ontstonden, als onderdeel van de branding, de namen van de deelplannen zoals North & South Apartments, The Gardens en The Mansions. In de vormgeving van de communicatie-uitingen kreeg de knipoog naar de Londense metro zijn definitieve plaats.

De 43 luxe 2-, 3- en 4-kamerappartementen van North Apartments was het eerste onderdeel van het project dat per 10 juli 2020 in verkoop ging. Met communicatiemiddelen zoals de teaser, maar ook de projectwebsite (uitgebreid met o.a. een woningzoeker), de verkoopdocumentatie en een promotiefilm om de toekomstige sfeer in King’s Park te kunnen proeven.

South Apartments met nog eens 50 royale 3- en 4-kamerappartementen zijn per 1 april 2021 in verkoop gegaan.

In opdracht van Kieboom & van Wezel en Ballast Nedam West.

  • Conceptontwikkeling

  • Logo en look & feel

  • Communicatiemiddelen, zoals een teaser, verkoopdocumentatie en projectwebsite.

Bekijk de brochure van North Apartments

Bekijk de brochure van South Apartments

Bekijk de projectwebsite van King's Park