Lumen – Scheveningen

Lumen - Vuurtorenweg Scheveningen

Light Living op Scheveningen

Op de mooiste locatie op Scheveningen maakt een voormalig kantoorgebouw plaats voor 69 nieuwe, lumineuze appartementen. Pal aan zee. Met een zeer gevarieerd aanbod: van studio tot penthouse, met aan weerszijden een weids uitzicht. Dankzij de gemeenschappelijke lounge met terras kunnen alle bewoners van het prachtige uitzicht genieten. De begane grond biedt surfers een speciale afspoelmogelijkheid en een berghok voor surfspullen. Dichterbij zee kun je niet wonen. De architect noemde het al treffend:‘ Een catwalk to the beach’. 

De oorspronkelijke naam Light Living verdiende een nieuwe frisse start. De nieuwe naam is geïnspireerd op de vuurtoren: de eenheid voor de totale hoeveelheid licht in een lichtbundel. In opdracht van Kondor Wessels Vastgoed ontwikkelde MASC de creatieve vertaling van het appartementencomplex aan de Vuurtorenweg. Voelen, horen, ruiken, proeven en zien staan centraal in het concept. Alle zintuigen worden geprikkeld. Een mooie basis voor de fotoshoot en de moodfilm, waarin het zintuigelijke van de woonbeleving aan het strand wordt weergegeven.
De start verkoop in de vorm van een meet & greet, vond plaats op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni.

In opdracht van Kondor Wessels Vastgoed.

  • Branding & conceptontwikkeling

  • Logo en look & feel

  • Communicatiemiddelen, zoals een luxe inspiratiebrochure en bijbehorende technische bijlage, projectwebsite, signing en een moodfilm

Image

Bekijk onderstaand de verkoopdocumentatie voor Lumen

BEKIJK INSPIRATIEBROCHUREBEKIJK TECHNISCHE BIJLAGE

Bekijk de projectwebsite van Lumen