Matrix Innovation Center – Amsterdam

Matrix Innovation Center

Amsterdam Science Park

Matrix Innovation Center biedt huisvesting en aanvullende diensten aan circa 95 bedrijven in de ICT, nieuwe media en Life Sciences en andere organisaties die zich bezighouden met aan de bètawetenschappen gerelateerde activiteiten.
Matrix Innovation Center heeft met 6 gebouwen een centrale positie in Amsterdam Science Park. De laatste ontwikkeling, Matrix VI, werd op 30 oktober 2013 feestelijk geopend door Wethouder Carolien Gehrels en Paul Doop, vicevoorzitter College van Bestuur UvA. Matrix VI biedt inmiddels onderdak aan een 12-tal bedrijven in de sector technologie, life science en chemie.

  • Conceptontwikkeling

  • Ontwikkeling beeldmerk & uitwerking huisstijl

  • Creatie & uitwerking middelen (o.a. website)

  • Organisatie  opening Matrix VI

NAAR DE WEBSITE

Tegelijk met de opening van Matrix VI werd ook de nieuwe website van Matrix Innovation Center gelanceerd. Naast de website is ook een geheel nieuwe corporate identity ontwikkeld voor Matrix Innovation Center.

Promofilm Amsterdam Science Park
Werd Amsterdam Science Park enige jaren geleden nog aangeduid als het best bewaarde geheim van Amsterdam, het gebied heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een kennisgebied van internationale allure in de regio Amsterdam waar met bewondering naar wordt gekeken Een promofilm over Amsterdam Science Park ontbrak tot op heden. In opdracht van Matrix Innovation Center ontwikkelde MASC de complete film, van script, regie tot de final edit (in samenwerking met Pol Fotografie). De film ging tijdens de opening op 30 oktober in premiere voor ca. 200 genodigden.

BEKIJK DE FILM